Nyheter

Nyheter

Coronapandemin är oerhört utmanande både för dig som kund, för vårt företag och våra leverantörer. Vi gör vårt bästa så att alla ska kunna känna sig trygga och välkomna.

För att göra det säkrare för dig och vår team, och med hänsyn till våra produkters intima karaktär, var vi tvungna att sluta ta emot returer av vår produkt, som vi brukade troget göra innan krisen. Vi finns här på Tipilin som alltid för att ge dig bästa support och trygghet och vill informera dig att:

  • Fri frakt inom Skandinavien gäller som vanligt.
  • Vi levererar till hemmet, eller någon annan adress du anger.
  • Du kan beställa på vår hemsida dygnet runt.

Vi hoppas att du har förståelse för den nya riktlinjen.

VÅRA NYA VERSIONER AV STÖDTROSAN ÄR ÄNTLIGEN HÄR!

PROVEXEMPLAR AV VÅRA NYA MODELLER HÖST 2020

Stödtrosan med extra förstärkning av ett elastiskt band framifrån för bättre effekt

ANMÄL INTRESSE TILL info@tipilin.se ELLER RING 073-9432970 

FÖREGÅENDE NYHET:  TIPILIN STÖDTROSA I BEIGE

INTRODUKTIONSREA FREDAG 8 MARS 2019!

Vår stödtrosa i en ny, populär och vårlig färg, som många uppskattar är här – BEIGE! Design och funktion är lika med de vita och svarta stödtrosorna och har precis samma villkor.  

DEN GÅR ATT BESTÄLLA HÄR

SWIMSAVER – ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR – FEBRUARI 2018!

Badsäsongen och härliga, lata dagar med sol och bad. Det låter bra, eller hur? Tyvärr är det kanske inte så glädjande när man lider av prolaps och dess begränsningar. Men nu hoppas jag, kan även den grupp kvinnor njuta av sommaren ordentligt!

Det för att vår trevliga och hjälpsamma stödtrosa har fått en ny familjemedlem – en stödtrosa den med – som heter SWIMSAVER. Stödtrosan kommer att stödja våra kunder under deras strandvistelser. Den är materialanpassad till vatten (elastan och polyester i grenen), och efter justering tas diskret på kroppen, under baddräkten eller badbyxorna. Funktionen liknar den vår stödtrosa har.

Till en början blir den endast i svart och i en storlek: M.

DEN GÅR ATT BESTÄLLA HÄR

SWIMSAVER

Swimsaver strand support

Lika villkor gäller för SWIMSAVER som för Tipilin Stödtrosa:

Du testar den hemma på dina trosor under upp till 15 dagar, och kollar om den passar dig. Gör den inte det, mejlar du oss på info@tipilin.se att du vill återlämna. Den måste då vara i ursprungligt skick.

Swimsaver hjälper osynligt i alla åldrar