Nyheter

Nyheter

TVÅ NYA VERSIONER AV STÖDTROSAN FÖRVÄNTAS KOMMA EFTER CORONAKRISEN

SENASTE NYHET:  TIPILIN STÖDTROSA I BEIGE

INTRODUKTIONSREA BÖRJAR PÅ FREDAG 8 MARS 2019!

Vår stödtrosa i en ny, populär och vårlig färg, som många uppskattar är här – BEIGE! Design och funktion är lika med de vita och svarta stödtrosorna och har precis samma villkor.  

DEN GÅR ATT BESTÄLLA HÄR

SWIMSAVER – ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR – FEBRUARI 2018!

Badsäsongen och härliga, lata dagar med sol och bad. Det låter bra, eller hur? Tyvärr är det kanske inte så glädjande när man lider av prolaps och dess begränsningar. Men nu hoppas jag, kan även den grupp kvinnor njuta av sommaren ordentligt!

Det för att vår trevliga och hjälpsamma stödtrosa har fått en ny familjemedlem – en stödtrosa den med – som heter SWIMSAVER. Stödtrosan kommer att stödja våra kunder under deras strandvistelser. Den är materialanpassad till vatten (elastan och polyester i grenen), och efter justering tas diskret på kroppen, under baddräkten eller badbyxorna. Funktionen liknar den vår stödtrosa har.

Till en början blir den endast i svart och i en storlek: M.

DEN GÅR ATT BESTÄLLA HÄR

SWIMSAVER

Swimsaver strand support
support för stranden

Samma villkor gäller för SWIMSAVER som för Tipilin Stödtrosa:

Du testar den hemma på dina trosor under upp till 15 dagar, och kollar om den passar dig. Gör den inte det, mejlar du oss på info@tipilin.se att du vill återlämna. Den måste då vara i ursprungligt skick.

Swimsaver hjälper osynligt i alla åldrar